torsdag den 15. november 2012

Det er da også lige blevet til en elefant. Det er også en uden opskrift og ud af hovedet, men med inspiration fra billeder rundt om på nettet. Dem har jeg lavet nogle stykker af efterhånden, men det er længe siden jeg sidst har lavet en af dem. Så den er blevet sådan cirkus nogenlunde som de andre jeg har lavet tidligere, men nok ikke 100% ens. Men pyt det har jo sin charme, så er den jo sin egen. Men mon ikke modtager bliver glad?! :)

Det går ikke så godt med at fylde i kassen som jeg nævnte tidligere at jeg ville. Der har været meget til at se til.
Der arbejdes dog på en større krammeugle, som snart er færdig.

Tiden flyver og julen nærmer sig.. Et par julegaver skulle også gerne være færdig til den tid. Desuden har jeg fået sagt ja til et par andre ting udover julegaverne.. hm.. ja som sagt tiden flyver. De ting jeg har sagt ja til skal også være færdig inden nytår, da jeg skal starte i arbejdsprøvning igen. Der vil ikke være plads til ret meget andet end at forsøge at få kroppen til at hænge sammen og familie livet til at fungere i den periode.

Der er så også kommet nyt familiemedlem i form af en lille hundehvalp og den tager jo også en del tid i starten.. med tilvænning af nye omgivelser, renlighedstræning, socialisering, lydighedstræning mm.. På samme tid må katten jo heller ikke glemmes, så der forsøges på at dele opmærksomheden nogenlunde lige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar